Power Technic tlf +45 70 208 210

MEANWELL

MEANWELL er en af de førende producenter af strømforsyninger i Taiwan. Etableret i 1982 og fik ISO-9001 certificering i 1994. De har over 10.000 standard modeller som anvendes inden for automation, kommunikation, LED belysning, medical, skilte mv. Deres produkter omfatter AC/DC switchmode strømforsyninger, DC/DC konvertere, DC/AC invertere, LED drivere, KNX, batteriladere mv.

MEAN WELL har 3 fabrikker hvoraf 2 er placeret i Kina for fortsat at kunne levere et konkurrence dygtigt produkt. Udvikling og produktion foregår såvel i Taiwan som i Kina. I 2022 havde MEAN WELL 40 års Jubilæum og har gennem årene opnået anerkendelse i markedet for god kvalitet og pris.

Power Technic er autoriserede distributør af MEAN WELL i Danmark, og blev i 2015 udnævnt til årets distributør i Europa.

Link til leverandør: www.meanwell.com     Link til SDG Group: SDG Group

SNAPPY

Snappy blev etableret i 2003 i Ningbo, og fokuserede i de første år på fremstilling af høj frekvens transformers, men har efterfølgende specialiseret sig i udviklingen af LED drivere hvor de i dag dækker effektområder fra 4W-600W.

Snappy er især kendt for deres ultra tynde LED drivere som med en tykkelse på kun 10mm er markedsledende. Ningbo Snappy har de gængse godkendelser til brug i belysningsapplikationer. 

Power Technic har siden 2012 forhandlet produkter fra Snappy.

Link til leverandør: www.snappy.cn

DALCNET

Dalcnet er et relativt ungt og dynamisk firma der har specialiseret sig i udvikling og produktion af innovative løsninger til dæmpning af LED belysning.

Blandt firmaets produkter finder man bla Lysdæmpere der kan styres med Dali, DMX, RDM, Modbus, Bluetooth, 0-10V, 1-10V samt modstand.

Firmaets PWM regulerede serier har op til 1200Hz PWM frekvens, hvilket gør den ideel i applikationer. Men det er typisk de lave frekvenser (2-300Hz) der kan virke forstyrrende på diverse video udstyr, mennesker og dyr.

Link til leverandør: www.dalcnet.com/en

CAMTEC

Camtec har siden deres start i 1995 fokuseret på at designe og producere high-end switchmode strømforsyninger. Med en investering på 40% af deres indkomst i produkt og teknologiudvikling besidder de i dag en teknologi der kan imødekomme selv de mest krævende krav til en strømforsyning.

Udover strømforsyninger, leverer Camtec også et bredt program i strømbegrænsere til bla at øge antallet af LED drivere på den enkelte gruppesikring.

Link til leverandør: www.camtec-powersupplies.com

PDUKE

P-Duke blev etableret i 1992 og har siden positioneret sig som en pålidelig leverandør af DC/DC konverterer fra 0,5W til 150W. Udover et bredt program i standardprodukter udvikler de også kunde specifikke produkter. De er kvalificeret til ISO 9001, og de fleste af deres produkter er certificeret af CE, UL, VDE mv.

Senest har P-Duke udvidet deres produktprogram med AC/DC strømforsyninger til bl.a. Medico applikationer. Endvidere har de flere produkter der er testet og godkendt til EN50155 (Tog applikationer).

Link til leverandør: www.pduke.com

SKYNET

Skynet Electronic er med mere end 33 år i markedet en veletableret leverandør af switchmode strømforsyninger. Skynet har gennem årene hovedsaligt fokuseret på udvikling og produktion af kundespecifikke strømforsyninger men har gennem de sidste år også introduceret et større antal serier af standard produkter.

Link til leverandør: www.skynetpower.com.tw

MORNSUN

MORNSUN er en høj teknologisk virksomhed med hovedkvarter i Kina. De specialiserer sig i magnetisk isolations teknologi og har gennem de sidste 20 år haft mere end 300 patenter indenfor området.

Mornsun udvikler og producerer produkter indenfor konvertere, her iblandt DC/DC konvertere, isolations transmittere, samt IGBT drivere. Blandt deres produkter skal fremhæves DC/DC konvertere med op til 1200Vdc på indgang til f.eks. solcelle invertere. 

Power Technic har forhandlet produkter fra MORNSUN siden 2015.

Link til leverandør: www.mornsun-power.com

ENEDO

Enedo der tidligere hed Efore Group er et internationalt firma, der designer og fremstiller brugerdefinerede og standard DC-strømforsyninger og AC / DC-strømforsyninger til en lang række krævende industriapplikationer, herunder telekommunikation, industri, medicin, belysning, brug og militær. 

I 2013 købte Efore ROAL Electronics, en førende producent inden for digital strømforsyninger. Under det velkendte ROAL-mærke designer og producerer Efore avancerede strømforsyninger med høj effektivitet, mere intelligente designs, fleksibilitet og kreativitet til industrielle, medicinske, data-, LED- og marine applikationer.

Link til leverandør: www.enedopower.com

LTECH

LTECH er et internationalt teknologisk virksomhed, der siden starten i 2001, har specialiseret sig i udviklingen af kontrolsystemer til LED belysning. De fokuserer udviklingen på deres 3 hovedproduktlinjer, der inkluderer Dæmpbare LED drivere, LED kontrolsystemer og SMART HOME. Deres pålidelige produkter benyttes globalt såvel inde som ude, i hoteller, kontorer, parker, samt moderne byggeri. Deres Flicker Free LED drivere minimerer gener for mennesker og miljø.

Link til leverandør: www.ltech-led.com

eldoled

eldoLED er en af de førende producenter inden for design og fremstilling af løsninger til intelligent LED driver lyssystemer.
Med deres teknologi og SLIM moduler, er det muligt at levere et godt og effektivt LED belysnings system som den voksende efterspørgsel kræver i en energibevidst verden. eldoLED skriver selv at farver er deres natur, lys er deres passion, og produktet er deres drive. 
 
Link til leverandør: www.eldoled.com