MeanWell

Mean Well er en af de førende producenter af strømforsyninger i Taiwan. Etableret i 1982 og fik ISO-9001 certificering i 1994. De har over 4.000 standard modeller som anvendes inden for automation, kommunikation, LED belysning, medical, skilte mv.

Mean Well har 4 fabrikker hvoraf 3 er placeret i Kina for fortsat at kunne levere et konkurrence dygtigt produkt. Al udvikling og produktionsopstart foregår i Taiwan hvorefter produktionen overføres til Kina.
Deres produkter omfatter AC/DC switchmode strømforsyninger, DC/DC konvertere, DC/AC invertere, LED drivere, batteriladere mv.

I 2017 har Mean Well 35 års Jubilæum og har gennem årene opnået anerkendelse i markedet for god kvalitet og pris.

Power Technic er eneste autoriserede distributør af Mean Well i Danmark, og blev i 2015 udnævnt til årets distributør i Europa.

Link til leverandør: www.meanwell.com

 

Snappy

Ningbo Snappy er kendt for deres ultra tynde LED drivere  ( 10mm ) og har videreudviklet deres produkter over tid så de dækker effekt området fra 4W til 600W.

Ningbo Snappy har de gængse godkendelser til brug i belysningsapplikationer. 

Link til leverandør: http://www.snappy.cn/en/

 

Dalcnet

Dalcnet er et relativt ungt og dynamisk firma der har specialiseret sig i udvikling og produktion af innovative løsninger til dæmpning af LED belysning.

Blandt firmaets produkter finder man bla Lysdæmpere der kan styres med Dali, DMX, RDM, Modbus, Bluetooth, 0-10V, 1-10V samt modstand.

Firmaets PWM regulerede serier har op til 1200Hz PWM frekvens, hvilket gør den ideel i applikationer hvor typisk de lave frekvenser ( 2-300Hz ) kan virke forstyrrende på dels diverse video udstyr men også mennesker og dyr.

Link til leverandør: www.dalcnet.com/en

 

Camtec

Camtec har siden deres start i 1995 fokuseret på at designe og producere high-end switchmode strømforsyninger. Med en investering på 40% af deres indkomst i produkt og teknologiudvikling besidder de i dag en teknologi der kan imødekomme selv de mest krævende krav til en strømforsyning. Udover strømforsyninger, leverer Camtec også et bredt program i strømbegrænsere til bla at øge antallet af LED drivere på den enkelte gruppesikring.

Link til leverandør: www.camtec-powersupplies.com

 

Pduke

PDuke blev etableret i 1992 og har siden positioneret sig som en pålidelig leverandør af DC/DC konverterer fra 0,5W til 150W.

Udover et bredt program i standardprodukter udvikler de også kunde specifikke produkter. De er kvalificeret til ISO 9001, og de fleste af deres produkter er certificeret af CE, UL, VDE mv.

Senest har PDuke udvidet deres produktprogram med AC/DC strømforsyninger til bla Medico applikationer.

PDuke har endvidere flere produkter der er testet og godkendt til EN50155 (Tog applikationer).

Link til leverandør: www.pduke.com 

 

Skynet

Skynet Electronic er med mere end 33 år i markedet en veletableret leverandør af switchmode strømforsyninger. Skynet har gennem årene hovedsaligt fokuseret på udvikling og produktion af kundespecifikke strømforsyninger men har gennem de sidste år også introduceret et større antal serier af standard produkter.

Link til leverandør: www.skynetpower.com.tw

Mornsun

Link til leverandør: www.mornsun-power.com

EFORE

Efore Group er et internationalt firma, der designer og fremstiller brugerdefinerede og standard DC-strømforsyninger og AC / DC-strømforsyninger til en lang række krævende industriapplikationer, herunder telekommunikation, industri, medicin, belysning, brug og militær. I 2013 købte Efore ROAL Electronics, en førende producent inden for digital strømforsyninger. Under det velkendte ROAL-mærke designer og producerer Efore avancerede strømforsyninger med høj effektivitet, mere intelligente designs, fleksibilitet og kreativitet til industrielle, medicinske, data-, LED- og marine applikationer.

Link til leverandør: www.efore.com

Power Technic ApS

Elsenbakken 19               
DK-3600 Frederikssund     
Danmark

Telefon: (+45) 70 208 210
Email: salg@powertechnic.dk
CVR: 32 65 69 51

 

 

 

 


Besøg også Power Technic ApS her: