Power Technic tlf +45 70 208 210

Dæmpbar LED-belysning til almindelig belysning eller design og arkitektonisk

Snappy´s SDL-serie er hovedsageligt til indendørs LED belysning, da den er IP20 godkendt. Power Technic forhandler også de enkelte varianter der er IP67 godkendt, disse varianter kan monteres udendørs.
Dæmpbar LED-belysning til almindelig belysning eller design og arkitektonisk

Dæmpbar LED-belysning til almindelig belysning eller design og arkitektonisk

Snappy´s SDL-serie er hovedsageligt til indendørs LED belysning, da den er IP20 godkendt. Power Technic forhandler også de enkelte varianter der er IP67 godkendt, disse varianter kan monteres udendørs. Den lange slanke serie er monteret i plast eller aluminium hus.  Alt efter model spænder serien fra 60W til 240W og føres i 12V, 24V og 48V. De forskellige model-typer har forskellige funktioner. 

Funktioner der tilbydes er bl.a. DALI, DALI 2.0 standard, CCT, DT6, DT8 og PUSH- dæmp. Derfor er der også forskellige anvendelses muligheder for indendørs såvel som den udendørs LED-belysning. SDL-serien kan eksempelvis bruges til udebelysning, drivhuse, kontorbelysning eller i hjemmet. Her er der mulighed for at justere det hvide lys i forskellige varme og kolde nuancer eller skifte mellem forskellige farver nuancer.  Dermed kan belysnings design og arkitektonisk belysning også være en mulighed med SDL-serien.

SDL-seriens indgangsspændingen er 220-240VAC, den er dæmpbar 1-100 procent, omgivelsestemperatur området spænder fra -40°C til +60°C, der er fri luft konvektion og serien har en effektivitet op til 92 procent. Serien er beskyttet mod åbent kredsløb, kortslutning, overbelastning og overtemperatur. Der ydes fem års garanti.

Kontakt Power Technic på 70 208 210 for mere information.

Relaterede artikler