Power Technic tlf +45 70 208 210

Power technic er MEAN WELL DANMARK

Læs Elek. og Data´s artikel om Power Technic her... 

Power Technic er startet i 2010 som officiel distributør af MEAN WELL i Danmark. I 2018 blev vi en del af Addtech Power Division.

Hos Power Technic er det ikke kun salg og pris der tæller. Firmaets fokus er teknisk support til dansk industri. Med mange års erfaring inden for strømforsyninger, LED-drivere, adaptere, konverter, inverterer samt de andre typer vi forhandler, er Anders, Peer, Lars og Henrik specialister. De kan derfor rådgive og vejlede dig omkring hvilke typer der egner sig bedst til netop dit projekt.

Power Technic ApS – En niche distributør

Vores mission er at vejlede og rådgive vores nye som gamle kunder. Vi bestræber os på at finde den bedst mulige løsning til et kommende eller igangværende projekt, med en god og ærlig service. Grundet vores direkte kontakt med vores leverandører er vi altid i stand til en hurtig tilbagemelding på tekniske spørgsmål samt yde en optimal logistik og prissætning.

Vi har eget laboratorium hvor vores ingeniør, Peer, tester og reparerer produkter. Har du et problem med dit produkt, kan vi derfor hjælpe dig med at opklare problematikken.

Lager og levering til tiden

Med udgangspunkt i vores leverandørers brede produktsortiment bestræber vi os altid på at have en lagerprofil der afspejler markedet. Vi har ikke kun et stort lager af standard typer, men også et bredt udvalg af de mere specielle typer. Vi er hurtige på tasterne og kan nemt undersøge vores leverandørers lagrer.

Hos vores hovedleverandør, MEAN WELL, har vi mulighed for hurtigt at undersøge lageret online og give en præcis leveringstid. Er varen mod forventning ikke hjemme eller ved hastesager, har vi gennem vores gode samarbejde, med andre MEAN WELL distributører, også mulighed for at trække på deres lagre.