Power Technic tlf +45 70 208 210

4-kanals dæmpeenhed til KNX data sikkerhedssystem

Den nyeste KAA-4R4V-S til MEAN WELLs KNX-system er en forbedring af den tidligere KAA-4R4V. Power Technic forhandler KAA-4R4V-S der supporterer KNX data sikkerhedsfunktion. Dermed beskyttes KAA-4R4V-S mod manipulation. Enheden kan konfigureres med ETS software.
4-kanals dæmpeenhed til KNX data sikkerhedssystem

4-kanals dæmpeenhed til KNX data sikkerhedssystem

Den nyeste KAA-4R4V-S til MEAN WELLs KNX-system er en forbedring af den tidligere KAA-4R4V. Power Technic forhandler KAA-4R4V-S der supporterer KNX data sikkerhedsfunktion. Dermed beskyttes KAA-4R4V-S mod manipulation. Enheden kan konfigureres med ETS software.

Det kompakte design måler 72mm og kan monteres på en 35 mm DIN-skinne i EIB/KNX-applikation. Forbindelsen til KNX-bus er implementeres med bus-forbindelsesterminaler.

KAA-4R4V-S og KAA-4R4V er en fire-kanals dæmpeenhed, der har ON/OFF relæ. Med relæerne kan de to bruges til styring af motorer. Med denne funktion er det muligt at bruge produktet til flere forskellige installationer i moderne byggeri. 

Ved at implementere enheden i KNX-systemet er det muligt at bruge en mindre spænding på alle MEAN WELLs LED-drivere. Produktspecifikationen beskriver muligheden for at benytte 500 LED-drivere pr. kanal, hvis spændingen er 0.1mA pr. LED-driver.

Den lineær eller logaritmiske dæmpningskurve er programmerbar via ETS software, dermed kan brugeren få en optimal dæmpnings-oplevelse. For at spare energi, er det også muligt at benytte en bevægelses sensorer. De grønne LED-indikatorer på hver af de fire kanaler, viser status på switch.

Der tilbydes tre års garanti på KAA-4R4V-S.

Kontakt Power Technic70 20 82 10 for mere information.

Klik og læs om KAA-8R-S 

Relaterede artikler